In hun zoektocht naar perfectie hebben de Aduro Brothers uit
België hun geluk gevonden bij gerenomeerde grappamakers in de
Dolomieten, een
UNESCO World Heritage Site in Noord-Italië.
Negen generaties van traditionele ambacht, uitgevoerd tot in de perfectie, enkel gebruikmakend van de natuur. Biologisch geteelde gewassen, traditionele destillatietechnieken en het zuiverste water uit de Dolomiten.
Aduro Gin wordt gemaakt in een traditionele
grappadistilleerderij die reeds negen generaties lang gebruik maakt van het "
bagnomaria"-distillatieproces. Dit is een complexe en tijdrovende distillatie (au bain-marie) die enkel kan met
hoogwaardige ingrediënten. Ze selecteren enkel eerste keus bio-botanicals, van gecertificieerde landbouwbedrijven. Deze techniek, samen met de excellente granen en kruiden, geeft je dan ook de garantie op een subtiele smaak.
Aduro Gin bevat geen suiker. De gin heeft een heel zachte en florale smaak met een uitgesproken mediterraan karakter, geparfumeerd met noten van Siciliaanse citrus en mandarijn.
Deze Navy Strength is een 100% bio-gin, au bain-marie gedistilleerd in een eeuwenoude grappadistilleerderij. Specifiek aan deze Navy Strenght superieure gin zijn de subtiele aroma's van lavendel en kamille, gecombineerd met een vleugje gember, afgewerkt met Siciliaanse citrussen en mandarijnen.
Gebotteld op "explosive strength" en bevat 60,3% alcohol.
Een topproduct van de Aduro Master Distiller himself. De ultieme smaakbom!
De Aduro Gin krijgt de grootste onderscheiding in de Verenigde Staten. Op de jaarlijkse SIP Awards 2015 heeft Aduro Gin een Platinum medaille gewonnen. Een duidelijke erkenning van de hoge kwaliteit van deze gin.
In 2016 won Auduro Gin ook een gouden medaille op de Berlin International Wine Competition.
PERFECT SERVE
Neat and on the rocks
Schweppes Lavender
Zeste van limoen