Deze likeur werd gemaakt ter ere van het 125-jarig jubileum, als een variant van de Italiaanse Limoncello. Het zuur is afkomstig van de fijnste etherische oliën, getrokken van de schil van de beste Spaanse citroenen. Serveer ijskoud of gebruik hem als basis voor een kirr in combinatie met een eenvoudige schuimwijn.
Culinaire tip
Verwerk Limón de la Casita in de vinaigrettesaus voor uw salade, als alternatief voor citroen en honing. Of gebruik de likeur in het bekende dessert Zabaglione en Sgroppino.
In de prijzen.
Bekroond met een Gouden Medaille Concours Mondial de Bruxelles.
Bij Verhofstede zijn natuur, kwaliteit en passie 3 woorden die zeer hoog in het vaandel gedragen worden.
Ze werken uitsluitend met de allerbeste producten, recht van het land, en dat proef je meteen!
Verhofstede was oorspronkelijk een brouwerij en limonadefabriek. Het is de derde generatie, onder leiding van Stefan en Christiaan, die het bedrijf omvormde tot een moderne stokerij in ambachelijke likeuren.