Gekookt & Gestookt - Hans Offringa & Stef Roesbeke - Hardcover
Gekookt & Gestookt - Gerechten met Schotse whisky - Hans Offringa & Stef Roesbeke - Hardcover
0 Review | Review toevoegen
Hans Offringa en ‘Chef Stef’ Roesbeke selecteerden 40 Schotse whisky’s en bijpassende gerechten. Vis, vlees, vegetarisch, desserts met bijpassende whisky’s: van Aberfeldy tot Macallan en van Arran tot
€ 29,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Grotere aantallen nodig? Contacteer ons!

Hans Offringa en ‘Chef Stef’ Roesbeke selecteerden 40 Schotse whisky’s en bijpassende gerechten. Vis, vlees, vegetarisch, desserts met bijpassende whisky’s: van Aberfeldy tot Macallan en van Arran tot Scapa.

Talloze smaakvarianten, van zacht en vriendelijk bloemig tot vol-fruitig en rokerig worden gepresenteerd, compleet met proefnotities van Hans Offringa, terwijl ‘Chef Stef’ zijn eigen invulling geeft aan het combineren van whisky met gerechten.

De recepten zijn relatief eenvoudig en geschikt voor de keuken thuis. Gekookt & Gestookt is het geslaagde resultaat van de eendrachtige samenwerking tussen een Vlaming en een Fries.



Gekookt & Gestookt is stoer en smakelijk en een inspiratiebron voor iedere whisky-liefhebber.

Hans Offringa schrijft al 30 jaar over whisky en is door de Schotse whiskyindustrie onderscheiden met de titel Keeper of the Quaich. In de USA is hij benoemd tot Kentucky Colonel. Tevens is hij ambassadeur van de Scotch Malt Whisky Society. Hij is auteur van ruim 40 boeken over whisky en is als enige Nederlander opgenomen in de International Whisky Hall of Fame.

Stef Roesbeke opende in 2000 zijn restaurant De Cluysenaer in Kluizen-Evergem (België) samen met zijn echtgenote Krien. ‘The whisky chef’ Stef Roesbeke is in whisky-kringen welbekend. In zijn restaurant is een zeer groot aanbod van whisky's die gebruikt worden bij de pairing van gerechten met whisky. Hij heeft meegewerkt aan verschillende kookboeken en whiskytijdschriften. Schotland heeft ook voor Stef geen geheimen meer.

Persoonlijke tip : ga zeker eens langs in het whisky-restaurant De Cluysenaer ( https://www.cluysenaer.com ) .  Je zal zeer hartelijk door gastvrouw Krien ontvangen worden en chef Stef tovert écht superlekkere gerechten op tafel.  Op safe spelen met de wagen?  B&B 't Heirweggoed is dan de ideale keuze.  Zij brengen je naar het restaurant en Krien brengt jullie na de maaltijd terug naar de B&B.  
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Stuur ons een mailtje!
info@gintonicstore.be